2009. szeptember 3., csütörtök

Kúrjunk neten!

- Van rajtad valami?
- Semmi, még szőr sem...
- Megmutathatom?
- Látni akarom, érezni akarom!
- Meg ne ijedj, 25 centi...

Ismerős? Ha igen, akkor menekülj, fordulj orvoshoz. Ha kúrni akarsz, szerezz egy csajt/pasit, végső esetben menj kurvához, de NE RÁNGASD A JOYSTICKOT NETES ISMERŐSÖKRE! Miközben a monitort/billentyűt törölgeted nedves(...) szivaccsal, gondolj bele, hogy mekkora beteg fasz vagy! Szerinted az a csaj Ausztráliában/Norvégiában etc. mennyire tart téged férfinak? Segítek: pont annyira, amennyire te őt nőnek. Ha letörölted a gyerekvetőmagot a mancsodról, megosztok veled valamit: (hajolj közelebb, titok) szopatni jobb. Legyen csúnya, de legyen valódi. A végén még bele is esel, és megmagyarázod magadnak, hogy Te tkp mindig is erre vágytál. EZ SEM IGAZ! Te Megan Fox-ra vágysz.

DEHA mégis netes/recskás szexre adod a fejed, akkor GO WILD.
Legyél annyira buggyant, mint dr. Hannibal és képzeld el, hogy a csaj az üvegszálas kábel túlsó végén egy Pink-be oltott Péterfy Bori. Ő meg hadd higgye rólad, hogy te a Terminátor és Brad Pitt különös hibridje vagy.

Praktikus tanácsok:
"Spriccelni fogok, mint egy kibaszott gejzír. Készen állsz?"
"Imádom, amikor ilyen nedves a pinád. Nyelni akarom!"
"Hízzál még 20 kilót, akkor legalább érezni fogom, hogy igazi nővel vagyok!"

Ezt a postot R. ihlette.

3 megjegyzés:

  1. Hmm emögött a poszt mögött sok éves chatalést érzek a levegőben,vagy csak benedvesedtem,miután megtöröltem a billentyűzetet eldöntöm..
    Fényhajú

    VálaszTörlés
  2. kurni akartok ribik ugy megkurlak h amulsz es bamulsz ahhhhhhhhhh de jo kurj szet eszt fogjatok kiszopni bellolem az 5 cxsillagos olommmentes extrat

    VálaszTörlés