2009. október 21., szerda

Liberálisok Megint Pofátlanok

Mostanában egyre több aranyos arcot ismerek meg a Facebook-on, akiknek közös jellemzőjük, hogy az LMP nevű pártocskáért rajonganak. A Századvég-forsense felmérései szerint 2-4%-on áll ez a nevetséges alakulat, ami azért elgondolkodtató.

A kommunista nem vész el, csak átalakul

Az LMP-t süllyedő hajójukról menekülő SZDSZ-es középvezetők gründolták össze, akik ex-pártjuk egyik kedves hobbijában igen jók; az átmentésben. Tkp. az egész arról szól, hogy az elmúlt húsz évben felnőtt nemzedéket megetessék még egyszer azzal a szar maszlaggal, amit az én generációmnak egyszer már lenyomtak a torkán 89-90 környékén. Vagyis a "szabadelvű" alapszar: a kereszténység szép ígéretei és elvei, a kötelezettségei nélkül.

"Akik kiábrándultak a politikából"

Na, azok nem az LMP vezetői, ők nagyon is bele vannak ábrándulva. A remnybeli szavazóbázisuk viszont annál inkább; akik nem igazán tudnak a dolgok mélyére nézni; akik túl hülyék az összefüggések megértéséhez; akiknek sajnálatosan rövid a memóriájuk.

Az Európai Zöld Párt hülye mítosza

A
z LMP büszkén hirdeti, hogy meghívták őket a szélsőbal fellegvárába. Baromira tudja mindenki, hogy az EZP valójában a '68-as eszmék és a '70-es évek anarchista terrormozgalmainak eszméit őrzi és viszi tovább. Erre büszkék lehetnek

Mi már egyszer megettük, ne tegyétek meg ti is!

A 90-es évek elején hirtelen egész Magyarország liberális lett. Annyira jól hangzott ez az egész! Szeressük egymást, gyerekek, mindenki egyenlő, etc. Ugyanígy baromira szimpatikus lehetett a kommunizmus a XX. század elején. NE higgyétek azt, hogy ez a megoldás!

(Folyt. köv.)


1 megjegyzés:

  1. Állati nagy f@szságokat írsz, barátom.

    - a kommunista =/= liberális, nagyon nem. Egyetlen szdsz-es vezető sincs még az LMP-ben sem, nemhogy a vezetőségében. Az LMP csak bizonyos kérdésekben liberális, leginkább az emberi jogokban.

    - Hát persze hogy az LMP tagjai nem ábrándultak ki a politikából! Pont azért hozták létre a pártot, hogy ezt a kiábrándulást csökkentsék.

    - Az Európai Zöld Párt nem szélsőbal, ez baromság. 68-ban senki se foglalkozott a zöld dolgokkal, 68-nak semmi köze a terrorizmushoz, a zöld mozgalomnak semmi közte az anarchizmushoz.

    - A liberalizmus több száz éves hagyomány, nem a 90-es években kezdődött, az egész nyugati demokrácia ezen alapszik. Persze, ha te keleti demokráciát akarsz, megértem, hogy elutasítod. Az LMP tagjainak igen nagy része (én nem egyébként, ill. nem ezért) totálisan elutasítja az Szdsz által képviselt liberlizmust.

    VálaszTörlés